top of page
fannyyyy.png

Back2Harmony

Mijn naam is Fanny Urristi en ik ben spiritueel coach/therapeut. Na jarenlang trainingen, opleidingen en zelfontwikkeling gedaan te hebben, besloot ik in 2006 om mensen professioneel te gaan begeleiden met hun innerlijke strijd. Deze behoefte was al jaren eerder ontstaan na de geboorte van mijn eerste kind, dat heel gevoelig was en van alles “zag” wat anderen niet konden waarnemen. Hij bevestigde mijn eigen gave en gevoeligheid, die ik eerder had bestempeld als last en verbeelding. Ik ben mezelf toen spiritueel gaan ontwikkelen. Vele ervaringen en cursussen later kon ik mijn spiritualiteit en gevoeligheid omarmen en het inzetten voor mijn zoon en om mijn eigen pijn uit mijn jeugd te helen.
Als indigo kind (nieuwetijdskind) heeft hij mij veel geleerd. Ik raakte steeds meer en meer bewust van de energie van mijzelf en van anderen, maar ook hoe je deze kan vertalen, helen en of verzachten.


Om mijzelf te helen en om zijn hooggevoeligheid te begrijpen bleef ik aanvullende trainingen volgen. Na de geboorte van mijn dochter werd mijn interesse gewekt in ziektes. Zij had een moeilijke start die gepaard ging met allerlei ziektes. Ik wilde weten en leren wat de energetische lading hierop was en hoe je deze kon aanpakken.

Inmiddels combineer ik mijn mediamieke gave met het lichamelijke aspect en de energetische boodschap erachter. Zo kan ik op fysiek, mentaal, emotioneel en/ of energetische niveau de klachten aanpakken waardoor lichaam en geest weer in balans komen.


Mijn levenservaring en alle ‘tools’ die ik ondertussen geleerd heb zet ik in om de bron te vinden van het probleem. Ik werk vanuit mijn hart, verbind mij met jouw probleem en deze wordt diepgaand aangepakt op celniveau.

De tools die ik inzet zijn: spiertesten, EP punten, visualisaties, Sedona methode, affirmaties, Healing, massage en EFT.


De meerwaarde van mijn aanpak: heft alle blokkades op in je energieveld, werkt op celniveau, op vorige levens en op andere energieën die zich hieraan verbonden hebben.

Mijn grote nieuwsgierigheid naar de mens in al zijn facetten ( fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel), zorgt ervoor dat ik mijzelf blijf ontwikkelen door trainingen en opleidingen. Zo blijf ik scherp op de laatste ontwikkelingen in deze snel veranderende maatschappij.


Ik werk samen met Centrum Human Nature. Samen met Yvonne Makkenze ontwikkel ik intensives en deze geven we samen. Ik werk ook samen met de andere coaches die aan dit centrum verbonden zijn. Kijk voor meer informatie op mijn website www.back2harmony.nl

Back2Harmony: Over mij
bottom of page