top of page
dansen dames.webp

Dansworkshop


We bieden een dansworkshop aan. Deze zal voor vrouwen worden aangeboden, maar ook voor gemengde groepen. Kijk voor meer informatie bij Dans je Vrij(heid). 

Dansworkshop: Over mij

Dans je Vrij(heid)


Bij de Dans je Vrij(heid) workshop gaat het om loslaten, bewegen en je vrij(heid) voelen.
De stress van de afgelopen tijd loslaten, letterlijk in beweging komen, samen met anderen. De verbinding met jezelf, maar ook de verbinding met de ander staat centraal. Samen ademen, bewegen, genieten, plezier hebben en loslaten.

 

Hoe ziet de werkshop eruit?

We beginnen met een kort voorstelrondje/intentie/verwachting gevolgd door een meditatie/visualisatie. Dan volgt er een korte ademsessie om stress en emoties los te laten. Uitgangspunt is dat je jezelf kunt dragen, maar er is uiteraard professionele begeleiding aanwezig. Na de ademsessie wordt er vanuit de ziel gedanst en blijf je helemaal bij jezelf. Vanuit deze bubble maak je op jouw tijd en jouw manier contact met de ander(en).

 

Na de pauze zullen we je, met diverse oefeningen, op muziek uitdagen om voor 60% met jezelf en voor 40% met de ander in verbinding te komen en te zijn.

 

Voor wie?

Voor mensen die willen loslaten, willen bewegen op muziek, de verbinding met zichzelf en de ander willen ervaren. Voor mensen die plezier willen hebben.

 

Handig om te weten

Trek kleding aan waar jij je lekker in voelt en waar je makkelijk in kunt bewegen. Dit kan yoga- of sportkleding zijn maar ook je mooiste jurk of broek. Voel wat klopt voor jou. Er zijn workshops speciaal voor vrouwen en ook gemengde workshops. Dit staat aangegeven bij de data op de website. Geen danservaring vereist want we dansen vanuit ons hart en onze ziel.


Data: Op woensdagavonden tweemaal per maand van 19.30 uur tot 22.00 uur; zie de agenda voor exacte data

Locatie:           Wijkcentrum De Doorkijk, Langstuk 2 in Druten

Tarief:             € 35,00 inclusief koffie/thee/water/lekkers

Aanmelden:    info@centrumhumannature.nl

Informatie:       www.centrumhumannature.nl

Dansworkshop: Tekst
bottom of page