top of page

Workshop Delen is Helen


Omschrijving

Mis jij ook zo de verbinding? Verbinding met anderen? Verlang jij ernaar om te delen wat er in jou leeft met anderen? Anderen oprecht ont-moeten? Dan is een ‘delen is helen’ dag echt iets voor jou.
We starten de dag met een meditatie/visualisatie gevolgd door een deelronde. Op basis van de energie in de groep vormt zich vanzelf het thema voor de dag.


De dag wordt begeleid door een ervaren coach. Op basis van wat er gedeeld wordt én de aanwezige energie zullen er oefeningen gedaan worden, waarbij meerdere methodieken kunnen worden ingezet. Het doel is dat we delen en daardoor helen.


Door het uiten, het samenzijn en de oefeningen ontstaat er meer duidelijkheid en innerlijke rust. We komen op deze dag ook letterlijk in beweging. We zijn samen met gelijkgestemden en dat op zich is al heel erg prettig. We delen wat er gedeeld mag worden.


Op deze dag kan en mag er veel ontstaan. Als je het onbewuste bewust maakt kan het betekenen dat je weet dat er (andere) keuzes zijn! Hierdoor kun je ongewenste oude patronen doorbreken en bewust nieuwe mogelijkheden creëren. Een dag waarbij de kernbegrippen liefde, respect, veiligheid en humor steeds het fundament zullen vormen. Samen maken we er een bijzondere en ook leuke dag van.


We werken met kleine groepen. Hierdoor is er veel aandacht voor iedereen. Je bent van harte welkom.

Datum:            Op donderdagen, meestal de laatste van de maand, van 10.00 uur tot 17.00 uur. Kijk voor de exacte data bij agenda

Locatie:           Wijkcentrum De Doorkijk, Langstuk 2 in Druten                 

Tarief:             € 97,00 per persoon inclusief thee/water/koffie/lekkers. Lunch zelf meenemen of op locatie tegen betaling verkrijgbaar

Aanmelden:    info@centrumhumannature.nl

Informatie:       www.centrumhumannature.nl

Delen is Helen: Over mij
bottom of page