top of page

Delen is Helen

Mis jij ook zo de verbinding? Verbinding met anderen? Ben jij het thuiszitten en alleen zijn of voelen ook beu? Verlang jij naar delen met anderen? Anderen oprecht ont-moeten? Dan is een delen is helen dag echt iets voor jou. Deze dag starten we met een meditatie/visualisatie gevolgd door een deelronde. De groep bepaald het thema. 


De dag wordt begeleid door een ervaren coach(es). Aan de hand van de energie van de groep en door wat er gedeeld wordt, zullen er oefeningen gedaan worden. Het kan zijn dat er systemisch gewerkt gaat worden. Ook andere methodieken kunnen worden ingezet. Het doel is dat we delen en daardoor helen, gedeelde smart is immer halve smart.


Door het uiten, het samenzijn en de oefeningen ontstaat er meer ruimte bij de deelnemers. We komen op deze dag ook letterlijk in beweging. We zijn met gelijkgestemden samen en dat is op zich al heel erg prettig. We delen wat er gedeeld mag worden. We werken met een talking stick. De coach zal dit principe uitleggen. 


Op deze dag kan en mag er veel ontstaan. Het blootleggen, uitwerken en transformeren van beperkende overtuigingen zullen aan bod komen. Een dag waarbij de kernbegrippen liefde, respect, veiligheid en humor steeds het fundament zullen vormen. Samen maken we de dag.


We werken met kleine groepen. Hierdoor is er veel aandacht voor iedereen. De groep zal uit maximaal 10 personen bestaan, Je bent van harte welkom.

Datum: Zie agenda

Aanvang en eindtijd: 10.00 uur tot 17.00 uur, inloop vanaf 9.30 uur

Plaats:  Centrum Human Nature, Meulunterseweg 34a in Lunteren

Tarief: € 97,00 inclusief koffie/thee/water en iets lekkers. Lunch zelf meenemen.


Aanmelden via info@centrumhumannature.nl

Delen is Helen: Over mij
bottom of page