annekkeeee.png

Inner-Younity

Mijn naam is Anneke en ik ben yoga docent, resonantie (klank)-therapeut en energetisch healer. Ik ben zo’n 20 jaar in de logistieke sector werkzaam geweest voordat ik het roer omgooide. Doordat ik alsmaar doorging, geen rust nam en vooral mijn lichamelijke klachten niet serieus nam, resulteerde dat in meerdere malen overspannen thuis zitten, niet meer kunnen sporten door pijnklachten en depressieve gedachten. Na een lange tijd met deze klachten en ook nog een stressvolle thuissituatie, ben ik in aanraking gekomen met Yoga. Dit veranderde niet alleen mijn leven, maar ook mijn kijk op het leven zelf.


In 2017 ben ik naar India gegaan om een opleiding tot Hatha yoga docent te volgen. Vervolgens in Nederland in 2019 een opleiding tot Yin yoga docent. Daarnaast heb ik een cursus Yoga Nidra gevolgd. Yoga Nidra richt zich meer op de meditatieve kant van yoga.

Yoga staat voor mij voor verdieping in jezelf en je lichaam. Maar ook voor verdieping in de wereld om je heen. Moeder Aarde verschaft alles wat de mens nodig heeft. Yoga leert je dankbaar te zijn voor het leven en alle levende wezens om je heen.


In 2020 heb ik mijn interesse in klankschalen verdiept door een opleiding te volgen tot resonantie (klank) therapeut. De werking van klanken is magisch en werkt op een heel diep niveau door, buiten dat het natuurlijk uitermate ontspannend kan zijn. Komende jaren zal ik mij hier nog verder in verdiepen door mij te specialiseren in de Gong.


Verder ben ik ingewijd in reiki 1 & 2 en heb ik mij verdiept in de Quantum Reset methode. Ook heb ik diverse cursussen gedaan op het gebied van voetreflex massage.

Momenteel ben volg ik een tweejarige opleiding tot holistisch therapeut. Als coach/therapeut kan ik al deze technieken gaan inzetten.

Ik maak deel uit van het team van Centrum Human Nature en houd mij hier bezig met een stukje organisatie, begeleid ik intensives, dansworkshops, vuurceremonies en creatieve workshops. Ik heb momenteel nog geen website, maar neem gerust contact met mij op per mail annekepomperkock75@gmail.com of telefonisch 06 1512 527.