top of page
gabbiii.png

Innerwaarde

Ondertussen loop, spring, val, dans, duik en huppel ik alweer 33 jaar rond op deze mooie planeet en daar ben ik weer blij mee! 


Ik heb mezelf altijd als vrij divers, maar ook als complex beschouwd. Ik vind veel leuk en interessant, ik ben positief en ga altijd uit van mogelijkheden. Aan de andere kant nam ik ook nooit zomaar genoegen met iets. Ik wilde weten waarom ik deed wat ik deed en waarom sommige dingen maar niet leken te veranderen. Ik heb vele ontdekkingsreizen gemaakt met mezelf. Van chronische fysieke diagnoses tot angststoornissen, OCD en burn-outs. Op alle manieren nodigde mijn lichaam mij uit naar meer bewustzijn, naar anders kijken en voorbij te gaan aan het 'normaal' van deze realiteit. Bij mij was het altijd net iets anders en dat was in de reguliere sector maar lastig.  


In het Holistisch werk heb ik de schatten mogen ontdekken van de uitnodigingen die mijn lichaam mij gaf (als vond ik het vaak ook wel een uitdaging;)). Stap voor stap kon ik mezelf weer bekrachtigen en juist mijn capaciteiten en kracht te zien in waar het reguliere vooral naar beperkingen kijkt. 


Daarnaast heb ik mogen leren om mezelf te koesteren, op mezelf te vertrouwen. Mild en vriendelijk te blijven met alles wat ik kies en tot nu toe gecreëerd heb. Het volledig in toelating zijn met mijzelf voorbij aan goed en fout. Nu ontstaat er een andere manier van leven waar ik plezier en gemak mag hebben en deel ben van mijn eigen symfonie. 


Ik heb het allemaal zelf mogen doen, maar niet alleen! De interactie met andere mensen, de spiegels en de unieke informatie die iedereen met zich meedraagt hebben mij geïnspireerd. InnerWaarde is ontstaan uit deze hele reis. 

In mijn praktijk nodig ik je uit om echt bij de innerlijke waardering voor jezelf te komen en deze te ankeren samen met je zelfvertrouwen. Vanuit die plek kun je vrijer bewegen, vrijer kiezen en helder waarnemen wat voor jou klopt vanuit authenticiteit. 


Ik heb een aanbod gecreëerd waarin er ruimte is om naar iedere laag van jezelf te kijken. Dit kan met woorden, beweging en energetisch. Alles is met elkaar verbonden en iedere keuze geeft ruimte naar meer mogelijkheden en verandering. 


Ik kijk ontzettend uit om ook met Centrum Human Nature samen te creëren. Je kan naar mij uitreiken voor; 

*Expressie met verschillende dansworkshops of een persoonlijke sessie 

*Access Bars sessies en trainingen 

*Persoonlijke verwenpakketjes afgestemd op jou 

*Coaching 

*En alles wat er verder nog mag ontstaan in co-creatie met CHN. 


Ik heb zin om deze ontdekkingstocht met je aan te gaan en ben benieuwd naar jou! 


Liefs,


Gabi van Putten 

InnerWaarde 

06 23577050 

welkom@gabivanputten.nl

www.gabivanputten.nl

Innerwaarde: Over mij
bottom of page