top of page

Gemengd Retraite: Leven in Liefde

Lukt het jou ook maar niet om de liefde te vinden? Zie jij ook op tegen weer een Valentijnsdag zonder liefde? Of maakt dat jou niet uit? Dan mis jij wellicht een levensmaatje op andere momenten. Trek jij steeds de "verkeerde" types aan? 

Dan heb ik nieuws voor jou. Het ligt namelijk helemaal niet aan die ander. Stel je voor dat je een slechte hechting hebt ervaren en daardoor bijvoorbeeld bindingsangst hebt ontwikkeld, dan ben je je daar vaak niet van bewust. Je trekt (emotioneel) onbereikbare types aan, net zo lang tot jij je les leert. Maar zo lang jij je dat niet bewust wordt, verandert er niets en blijven de patronen zich herhalen. 

Trek jij types aan die jou niet goed behandelen? Die zelfs misbruik van je maken? Dan is de sleutel tot zelfbevrijding om niet meer naar de ander te kijken, maar bij jezelf naar binnen te gaan. Vind jij het jezelf wel waard? Onze directe buitenwereld is een afspiegeling van onze binnenwereld. Wanneer jij niet van jezelf houdt, jezelf niet op nummer een zet, trek je ook niet die liefdevolle partner aan, waar je zo naar verlangt. Zelfreflectie en zelfrespect kunnen je helpen om optreden te veranderen. 

Je snapt er niets van. Je hebt immers zoveel liefde te geven, je weet dat je een goed mens bent, je hebt je leven op de rit, maar in de liefde wil het maar niet lukken. Kom dan naar onze driedaagse retraite Touch of Love. Samen gaan we op zoek naar jouw belemmeringen, zodat jij wel die fijne partner aan gaat trekken. 

Wat kun je verwachten? Liefdevolle en vakkundige begeleiding, mooie accommodatie, heerlijk eten, fijne kamers, systemische oefeningen, opstellingen, ademsessies, dansen, plezier en een veilige bedding. Jij bent helemaal welkom zoals je bent. Leven in Liefde: Over mij
bottom of page