top of page

Massagesessie

Liefdevolle massage

Wat is een liefdevolle massage? Het gaat bij deze manier van masseren vooral om de aanraking, de koestering. Ook om het stillen van huidhonger en het helen van het lijf op energetisch niveau. Daarnaast kan het een diepe ontspanning geven. Ik masseer met mijn handen jouw huid.

 

Wat bedoel ik met huidhonger?

Huidhonger is een modern woord voor een basale levensbehoefte. Huidhonger is het gebrek aan aanraking. Niet meer of nauwelijks worden aangeraakt kan zorgen voor gevoel van leegte/gemis. Steeds meer mensen zijn alleenstaand en ervaren daardoor huidhonger.


Wat is het niet?

Het is geen intensieve spiermassage (sportmassage), het is geen tantra, geen klassieke ontspanningsmassage, geen seksuele massage.

 

Wat levert het op?

Het kan een diepe ontspanning geven. Het kan blokkades wegnemen. Het kan een heling op diep niveau geven. Hier kunnen verschillende sessies voor nodig zijn. Waarom spreken we van kan? Omdat ieder mens, ieder lijf en elke energie anders is. Voel je je veilig onder mijn handen? Hoe ver kan en durf je los te laten?


Hoe werkt het?

De sessie duurt in totaal zo’n anderhalf uur. Na de kennismaking stel ik wat vragen. Ik stem mij af op jouw energie en lijf. Mijn handen weten wat er nodig is. Het kan voorkomen dat ik tijdens de sessie met klanken werk. De massage zelf duurt ongeveer een uur. Na de massage laat ik je even alleen zodat je tijd krijgt om volledig te integreren en terug te komen in het hier en nu. Daarna evalueren we de massage met een kopje thee of een glas water.


Wat zijn de kosten?

Als je jezelf deze sessie gunt investeer je € 75,00. Ter kennismaking krijg je de eerste sessie met € 10 korting.

Massagesessie: Over mij
bottom of page