top of page
petraa.png

Puur Peet, coaching en massage

Niet iedereen zal het begrijpen: coach, salarisadministrateur en massage-therapeut in één persoon verenigd. En dan ook nog eens verdeeld over de (schijnbaar tegengestelde) uiteinden van het spectrum: financieel specialist en psychologisch onderbouwde behandelaar. 


Welkom in mijn flexibele, uitgebalanceerde wereld. Ik kan goed omgaan met de onzekerheden en uitdagingen van anderen. Vooral omdat ik heb gekozen voor een uitgekiende energiebalans in mijn leven in breedste zin. Na jaren van trainingen en uitproberen staat elk van mijn benen stevig in mijn werkvelden: de dynamische wereld van ondernemers en hun business enerzijds en het lichaam erachter: met de fysieke kwalen en klachten die vaak voortkomen uit psychische onbalans. 


Ik ben Petra Zwemmer en voortdurend – en dat al 20 jaar – bezig om mensen verder te helpen in hun werk en in hun leven. En ik hou ervan om alle ballen in de lucht te houden: de cijfers, de coaching en de massages. 


Ik herken dus de dagelijkse praktijk van mijn cliënten: een zittend bestaan achter de computer, zeer lastige deadlines en omgaan met botsende persoonlijkheden. En ik begrijp de behoefte aan balans, met voldoende uitdagingen en een gezonde levensstijl die vol te houden is. 


Bij Centrum Human Nature zal ik regelmatig workshops geven, bijvoorbeeld de Rite van de Baarmoeder, Vrouwen en Geld, Detox je Lichaam, je Geest en je Ziel. Houdt de website in de gaten voor deze data.


Wil jij ook de beste versie van jezelf worden of blijven? Maak jezelf dan prioriteit. Gun jezelf een ontspannende massage of coaching, bijvoorbeeld om te stoppen met roken. Of maak een afspraak voor een preventieve (body)scan. Jouw verandering kan vandaag beginnen. Neem contact met mij op en we bekijken samen hoe! 

Puur Peet: Over mij
bottom of page