FLOWERPOWER 2.0

HET ZOMERFEEST WAAR JE BIJ WIL ZIJN!

Op vrijdag 30 en zaterdag 31 juli van 12.00 uur tot 22.00 uur ben je van harte welkom op dit eerste zomerfeest van Centrum Human Nature! Meulunterseweg 34a in Lunteren.


Na een lange winter en stormachtige lente waarin er veel aandacht was voor wat er nog niet kon en mocht. Waarin we uitgenodigd werden om de werkelijke vrijheid en verbinding in onszelf te blijven kiezen en ervaren, is er nu weer de ruimte om dit met elkaar te delen! Samenkomen, verbinden, dansen, zingen, plezier maken en spelen afgewisseld met heerlijk eten en eventueel een fijne behandeling of kaartlegging. Gewoon met elkaar zijn en ontspannen. Genieten van de mogelijkheden die het leven geeft! Een plek om thuis te komen, je hart te luchten, te lachen en jezelf te voeden en op te laden. Een plek waar je helemaal jezelf kunt zijn!

Op deze prachtige locatie in Lunteren word je naast gelijkgestemden omringd door natuur, de elementen en krachtplekken die graag aan je willen bijdragen en die je uitnodigen verder te zakken en ontspannen. Deze dagen zijn een cadeau voor lichaam en geest en we ontmoeten je graag, omdat jij ook een cadeau bent in dit geheel!

Flyer Flower Power 2.0.png