top of page
Image by Chang Duong

Lichtcirkel

Het doel van een lichtcirkel is om meer licht en liefde verspreiden in de wereld. We leven in een uitdagende tijd. Veel mensen zijn het spoor bijster. Mensen zoeken verbinding. Verbinding met zichzelf, maar ook met anderen. Samen Zijn met gelijkgestemden. Trefwoorden voor een lichtcirkel zijn: vertrouwen, hoop, licht, liefde, opladen, delen, genieten. Dit alles ontstaat vanuit een vrije stroming.  We volgen de energie en ervaren wat er per lichtcirkel mag gebeuren. De cirkel vindt plaats bij Centrum Human Nature in de buitenlucht of bij slecht weer in de yurt. Samen drummen of op andere manieren muziek maken, zingen, dansen, genieten, lachen, huilen, delen, alles mag er zijn. Jij bent welkom met alles wat er is. De lichtcirkels worden begeleid door 2 ervaren holistische coaches, Dion en Yvonne. Per cirkel kunnen we 10 deelnemers kwijt, wellicht later meer als de vraag daar is. Elke cirkel kan anders zijn, maar het doel is steeds hetzelfde. Jouw bijdrage is € 15,00 euro contant per cirkel.


De cirkel is op donderdagavond van 19.00 uur tot 21.00 uur en zal om de week plaatsvinden (zie agenda). Graag op tijd aan- en afmelden via de mail info@centrumhumannature.nl

Samen, wel of niet gevaccineerd maakt ons niet uit. Iedereen is absoluut welkom. Geen verplichte testen, geen QR-code nodig, wij vertrouwen op eenieders gezonde verstand en ons zelfhelend vermogen.

Lichtcirkel: Service
bottom of page