top of page

Mijn ervaring met de driedaagse Vrouwen OverLeven was voor mij een nieuwe beleving. Ik vond het heel bijzonder om zo met jezelf bezig te zijn 3 dagen lang. Dat is heel ongewoon als je gewend bent altijd te zorgen voor anderen. Het heeft mij merk ik op sommige vlakken geholpen, verheldering gegeven en verzoening met een deel van mijn verleden en dus ook heden. 


Het was een geweldige omgeving waar je al helemaal zen van werd. En het oude pand dat kraakt bij elke treden die je betrad, deed warm, veilig en vertrouwd aan.


De verzorging in het geheel was top en gevarieerd. Ik heb dingen gegeten die ik nooit zelf zou eten, maar heb er verrukkelijk van genoten. 


Het was mooi om te zien hoe, een voor iedereen bijna onbekende en gevarieerde mensen er aanwezig waren. Na 3 dagen was er sisterhood, geweldig gewoon. Het begrip en geduld wat zowel de begeleiders en iedereen die hier aanwezig waren hadden voor elkaar was buiten gewoon geweldig.


Ik zou zo nog eens meedoen, maar dan met directe collega's om ook daar de band mee te mogen ervaren. Want eerlijk is eerlijk sommige mensen laten je niet meer los en zitten in je hart.


Dankjewel Yvonne om een kans te mogen hebben dit te ervaren. Jullie zijn allemaal toppers en er was niets te klagen dan alleen die klote nooduitgang lichtborden die je slaapkamer hingen..... hahaha....

Angela

In mijn zoektocht naar genezing van mijn hart ontmoette ik deze veilige bedding van vrouwelijk samenkomen. Drie dagen van mezelf zijn, waarbij ik me in zachtheid en kwetsbaarheid kon verbinden op een diep niveau met andere vrouwen. Op wonderbaarlijke wijze ontstond er al snel een magische en krachtige kring van waarachtigheid. Zo mooi, in ieder van de vrouwen zag ik iets van mezelf en zo ontstond er in verbinding met anderen een diepere relatie met mezelf. In een sfeer van humor, respect en warmte durfde ik het aan om in de diepste dalen mezelf aan te kijken en in totale vreugde te dansen en te springen. In deze drie dagen van verbinding heb ik geleerd om dieper te luisteren naar mijn intuïtie, gevoelens en instincten. Chapeau voor Yvonne en Marjon die ons allemaal op een liefdevolle manier hebben gedragen! Grote omhelzing ❤️❤️

Mariëlle

Twee topcoaches, een prachtige, historische locatie temidden van de bossen en een groep gemotiveerde vrouwen die drie dagen zich volledig richten op hun eigen ontwikkeling. Dat mocht ik beleven bij de intensive Vrouwen OverLeven (VOL) van Centrum Human Nature. 

Door de oefeningen die we gedaan hebben, ben ik een stuk dichter bij mezelf gekomen. Stap voor stap werd ik aan de hand genomen in deze ontdekkingsreis. Het was serieus, er was humor, er was verbinding, het was genieten, er was ontspanning. 

Er was één oefening bij die op mij zo’n grote impact heeft gehad, waarmee ik echt een blokkade uit mijn jeugd op heb kunnen ruimen. Daar denk ik nog vaak aan, en alles wat het me nog meer heeft gebracht. 

Het was heel fijn om zo in verbinding met elkaar zo die drie dagen te beleven. Ik gun dit elke vrouw ❣️

Sharon

Ik heb Yvonne meegemaakt bij de vrouwen intensive en als coach op werkgebied.

Yvonne is een lieve en zorgzame vrouw die je op je gemak stelt. Ze laat je in je waarde en biedt een luisterend oor. Je mag en kan alles kwijt bij Yvonne en ze biedt hierin een fijne vertrouwensrol.

Yvonne biedt veiligheid om je verhaal kwijt te kunnen en heeft mij geholpen om inzichten te creëren waar ik zelf nog niet achter was gekomen. Yvonne heeft mij geleerd hoe ik in mijn kracht kan komen te staan en hoe ik mijn twijfels en onzekerheden om kan zetten in kwaliteiten en kracht.

Ik hou van haar humor en menselijke wat zij in zich heeft. Ze laat hiermee zien dat niets in haar oren/ogen te gek is en dat alles er mag zijn, zonder vooroordeel en waardeoordeel.

Yvonne heeft een groot hart met heel veel liefde, die zij ook geeft en die ik ook heb gevoeld te mogen ontvangen.

Door de levenservaring die Yvonne zelf heeft meegemaakt, heeft zij veel mensenkennis gekregen wat heel fijn is wat ingezet kan worden in het coachen en ondersteunen van anderen.

Ik zou het iedereen aanraden om bij Yvonne een coaching traject of ander traject in te gaan omdat het je op een positieve en liefdevolle manier, nieuwe inzichten geeft die jou verder kunnen helpen in jouw eigen leerproces en levenspad.

Naline

In oktober 2020 heb ik de allereerste VOL gevolgd onder de fijne begeleiding van Yvonne Makkenze en Marjon de Groot. Ik heb veel getransformeerd en dat kon omdat er een veilige bedding was waar alles mocht zijn wat zich aan diende. het was een heerlijke 3 daagse met een traan maar ook met heel veel lachen..

Jolanda

Review 3 daagse intensive Vrouwen Overleven bij Centrum Human Nature


In het weekend van moederdag deze intensive gevolgd.

2 krachtige en ervaren trainers, samen met 2 ervaren assistenten, hebben ons intense oefeningen laten doen, waarbij iedere deelnemer haar eigen proces kon doorlopen.

Ik heb het ervaren als intens, maar echt heel liefdevol en waardevol. De oefeningen zorgen ervoor dat je echt in je eigen proces komt en voor mij persoonlijk heeft het opgeleverd dat ik (weer) helder heb, waar ik voor ga in dit leven en waar mijn grenzen liggen.

Het resultaat is geweest dat ik zowel  in mijn privé als werk situatie verandering wilde en deze ook ben aangegaan. Hierdoor is er meer rust gekomen en doe ik waar mijn hart blij van wordt en blijf ik heel dicht bij mijzelf. Heel fijn!

Dankjewel Yvonne, Marion, Helga en Petra

Groetjes van Debby

Debby

3-daagse Vrouwen Over Leven

De locatie was Centrum De Leperkoen,

prachtig gelegen in de bossen van Lunteren. 

De verzorging was ronduit pico bello! Bedankt Petra en Helga!  Lekker eten, heerlijk geslapen op de bovenste verdieping van het boshuis, gezang van vogels, uitzicht op het bos. Zo'n fijn verblijf.

De warmte en openheid, de liefdevolle manier waarop Marjon en Yvonne de groep begeleiden gaf mij ruimte om dieper te gaan tijdens de oefeningen die we deden. Het ademen maakte er een belangrijk onderdeel vanuit. Ik ben mezelf tegengekomen, en ben dichter bij mezelf gekomen. 

Yvonne en Marjon zijn 2 heel verschillende vrouwen, maar passen als yin en yang bij elkaar, tijdens het werken met de groep. Het werd nooit zwaar door alle humor, af en toe gekkigheid, lol die er ook was.

Een aanrader wat mij betreft en ik kom zeker vaker terug! Dank jullie wel lieve mensen

Heleen

Ik heb de intensive Vrouwen OverLeven (VOL) aangeboden gekregen van mijn werkgever. Daar ben ik heel dankbaar voor! Door hier 'ja' tegen te zeggen, begon enkele dagen daarvoor al van alles in beweging te komen. Mijn mind ging met mij aan de haal, mijn gevoel en alles in mij bood weerstand. Door contact op te nemen met een van de trainers (Yvonne), werd ik gerustgesteld, gespiegeld en bewust gemaakt van mij. En daar draait VOL om. Ik ben er naar toe gegaan als mijzelf. En tijdens die 3 dagen heb ik losse delen van mij zelf samengevoegd. Ik heb dat, wat ik ooit energetisch had afgesloten, weer geopend. Ik geef veel maar die dag realiseerde ik me dat ik niet hoefde te geven en dat die 3 dagen om mij draaiden. Dit was bevrijdend en erg prettig. Wat ook fijn is, is dat jij in die 3 dagen bepaalt hoe diep en hoe ver jij wilt gaan. Dit heb ik ook gedaan. Alles waar ik 'last' van had heb ik daar gelaten. Maar ik heb ook gespeeld met oefeningen, dit gaf mij een gevoel van regie hebben over mijn eigen leven en een gevoel van vrij zijn. Die dagen hebben mij weer focus gegeven… en ja, ik heb mijn eigen kracht gevoelt. Na die 3 dagen heb ik ongeveer 2 weken in een soort van roes geleefd en uiteindelijk heb ik me losgekoppeld van die roes. En nu de realiteit: ik weet wat ik wil en ik ga daarvoor met heel mijn hart en passie. Dus, van vrouw tot vrouw wil ik je zeggen: als je nog zoekt naar wie je bent, niet weet wat je wilt of zoekt naar wat je verloren bent, geef je op voor de driedaagse vrouwen intensive Vrouwen Overleven van Centrum Human Nature. Investeer in jezelf en love yourself! 

 

Ik wil het team ontzettend bedanken voor de warmte en de goede verzorging!

Jennifer

Reviews: Beoordelingen
bottom of page